Kauniin Veeran myyntitilin ehdot

Kaunis Veera toimii myyntitiliperiaatteella, jonka hyödyntäminen on vaivatonta ja riskitöntä.

Kaunis Veera määrittää kullekin tuotteelle sopivan hintatason. Hinnoittelurakenne noudattaa seuraavaa perusperiaatetta: sekä toimittajalle että kauppiaalle puolet verottomasta myyntihinnasta, johon lisätään alv 24 %. Esimerkki: toimittajalle 25 € + kauppiaalle 25 € + alv 12 € = 62 €. Toimittaja saa listauksen myyntitilille otetuista tuotteista ja niiden ostohinnoista.

Myyntiaika on kaksi kuukautta. Poikkeustapauksissa myyntiaikaa voidaan yhteisellä sopimuksella jatkaa. Tuotteita ei voi noutaa takaisin kesken myyntikauden, eivätkä ne saa olla myynnissä samaan aikaan muualla, kuten netin kierrätysryhmissä tai Tori.fi:ssä.

Myyntiajan päätyttyä myytyjen tuotteiden ostohinta tilitetään toimittajan tilille (suositus) tai käteisellä. Tilityksestä toimitetaan kuitti, josta ilmenee myydyt tuotteet ja niiden ostohinnat.

Mahdollisesti myymättä jääneiden tuotteiden esilläpidosta ei veloiteta mitään. Tuotteet on noudettava kahden viikon kuluessa myyntiajan päättymisestä. Kaunis Veera pidättää oikeuden lahjoittaa noutamattomat tuotteet hyväntekeväisyyteen.