Kuratoitu valikoima laadukasta nykymuotia naisille

Kaunis Veera tarjoaa tarkkaan valittuja, priimakuntoisia ja trendikkäitä second hand ‑tuotteita kaikenikäisille ja -kokoisille naisille. Ja kaikki ryhmiteltyinä tyypeittäin ja kokoluokittain.

Valikoimassa on nykymuotia sekä arkeen että juhlaan: leninkejä, puolihameita, iltapukuja, neuleita, puseroita, jakkuja, housuja, farkkuja, ulstereita, trenssejä, kenkiä, saappaita, käsilaukkuja, hattuja, huiveja, lompakoita ja pukukoruja.

Myymme pääasiassa merkkituotteita, jotka säilyttävät kuntonsa myös seuraavalle käyttäjälle. Tällaisia merkkejä ovat mm. Andiata, Armani, Burberry, Diane von Furstenberg, DKNY, Dolce & Gabbana, Escada, Filippa K, Furla, Gant, Hugo Boss, iBlues, Karen Millen, Marc Jacobs, Marella, Marimekko, Masai, Max Mara, Michael Kors, Mulberry, Pura Lopez, Ralph Lauren, Repeat, Samuji, Sand, Sonia Rykiel, Tiger of Sweden, Tommy Hilfiger ja Vuokko.

Kansainvälisten brändien kokomerkinnät voivat olla hyvinkin hämmentäviä, mutta siihen tuo avun Kauniin Veeran kaksi sovituskoppia. Niissä voit mallata rauhassa, onko tietty leninki kuin sinun päällesi valettu.

Kaunis Veera voi olla myös se paikka, josta löydät jakun lempivärissäsi, joka ei juuri nyt satu kuulumaan kauppojen valikoimiin. Ja elokuussa voi second hand -liike olla ainoa mahdollisuus löytää enää kivoja kesävaatteita loppukesän helteisiin.

Kuvagalleriassa näet pienen otoksen Kauniissa Veerassa myynnissä olleista tuotteista.

Kannattaa kuitenkin tulla paikan päälle tutustumaan joka päivä muuttuvaan valikoimaan!