Laadukasta nykymuotia kaikille naisille

Kaunis Veera tarjoaa tarkkaan valittuja, priimakuntoisia ja trendikkäitä second hand ‑tuotteita kaikenikäisille ja -kokoisille naisille.

Valikoimassa on päällepantavaa sekä arkeen että juhlaan: leninkejä, puolihameita, iltapukuja, neuleita, puseroita, jakkuja, housuja, farkkuja, ulstereita, trenssejä, kenkiä, saappaita, käsilaukkuja, hattuja, huiveja, lompakoita ja pukukoruja.

Myymme pääasiassa merkkituotteita, jotka säilyttävät kuntonsa myös seuraavalle käyttäjälle. Tällaisia merkkejä ovat mm. Andiata, Armani, Burberry, Diane von Furstenberg, DKNY, Dolce & Gabbana, Escada, Filippa K, Furla, Gant, Hugo Boss, iBlues, Karen Millen, Marc Jacobs, Marella, Marimekko, Masai, Max Mara, Michael Kors, Mulberry, Pura Lopez, Ralph Lauren, Repeat, Samuji, Sand, Sonia Rykiel, Tiger of Sweden, Tommy Hilfiger ja Vuokko.

Kansainvälisten merkkien kirjavien kokomerkintöjen ongelmaan kivijalkaliikkeemme tarjoaa perinteisen ratkaisun: kaksi sovituskoppia, joissa voit mallata rauhassa, onko vaikkapa tietty leninki juuri kuin sinun päällesi valettu.

Kaunis Veera voi olla myös se paikka, josta saat esimerkiksi jakun lempivärissäsi, joka ei juuri nyt satu kuulumaan kauppojen uutuusvalikoimiin. Ja elokuussa voi second hand -liike olla ainoa mahdollisuus löytää enää kivoja kesävaatteita.

Kuvagalleriassa näet pienen otoksen Kauniissa Veerassa myynnissä olleista tuotteista.

Kannattaa kuitenkin tulla paikan päälle tutustumaan joka päivä muuttuvaan valikoimaan!