Kuratoitu valikoima laadukasta nykymuotia naisille

Kaunis Veera tarjoaa ainoastaan priimakuntoisia, laadukkaita ja trendikkäitä second hand ‑merkkituotteita kaikenikäisille ja -kokoisille naisille. Ja kaikki luonnolliseesti ryhmiteltyinä tyypeittäin ja kokoluokittain.

Valikoimassa on nykymuotia sekä arkeen että juhlaan: leninkejä, puolihameita, iltapukuja, neuleita, puseroita, jakkuja, housuja, farkkuja, ulstereita, trenssejä, kenkiä, saappaita, käsilaukkuja, hattuja, huiveja, lompakoita, pukukoruja ja aurinkolaseja.

Myymme vain merkkituotteita, jotka säilyttävät kuntonsa myös seuraavalle käyttäjälle. Tällaisia merkkejä ovat mm. Andiata, Armani, Burberry, Diane von Furstenberg, DKNY, Dolce & Gabbana, Escada, Filippa K, Furla, Gant, Hugo Boss, iBlues, Karen Millen, Marc Jacobs, Marella, Marimekko, Masai, Max Mara, Michael Kors, Mulberry, Pura Lopez, Ralph Lauren, Repeat, Samuji, Sand, Sonia Rykiel, Tiger of Sweden, Tommy Hilfiger ja Vuokko. Jos metsästät jotain tiettyä merkkiä, voimme tallentaa tiedon toivelistalle.


Kaunis Veera voi olla myös se paikka, josta löydät puseron lempivärissäsi, joka ei juuri nyt satu kuulumaan kauppojen valikoimiin. Ja esimerkiksi elokuussa second hand -liike voi olla ainoa mahdollisuus löytää kivaa päällepantavaa loppukesän helteisiin.

Kuvagalleriassa näet otoksen Kauniissa Veerassa myynnissä olleista tuotteista.

Kannattaa tulla paikan päälle tutustumaan päivittäin muuttuvaan valikoimaan – ja kokemaan, miten vaivatonta ja miellyttävää second hand -shoppailu voi parhaimmillaan olla!

google-site-verification=8f-kYYzi7mo4rTY7iifBhkOHUThpkYPRXWuhKBK_XMc