Laita hyvä kiertämään!

Älä turhaan säilö kaapeissasi laadukkaita vaatteita, joita et enää itse käytä – vaan tuo ne myyntiin Kauniiseen Veeraan. Meillä ne pääsevät arvoiseensa seuraan muiden merkkituotteiden joukkoon.

Kaunis Veera toimii myyntitiliperiaatteella, jonka hyödyntäminen on vaivatonta ja riskitöntä: tuot tuotteesi liikkeeseen, ja me hoidamme kaiken muun. Kahden kuukauden myyntiaika antaa runsaasti tilaisuuksia, jotta vaatteesi löytää juuri sen oikean ostajan. Rahat saat myyntiajan umpeuduttua – ja mahdollisesti myymättä jääneiden tuotteidesi esilläpidosta et luonnollisestikaan maksa mitään, noudat ne vain takaisin.

Hinnoittelun perusperiaatetta kuvaa seuraava esimerkkilaskelma: sinulle 30 € + Kauniille Veeralle 30 € + alv 14,40 € = myyntihinta 74,40 €. Voimme kertoa hinnan vasta nähtyämme tuotteen, mutta esimerkiksi Facebook-päivityksistä saat käsityksen hintatasosta.

Vaatimukset myyntitilille otettavalle tuotteelle
  • korkealaatuinen (haluttuja merkkejä valikoima-sivulla)
  • priimakuntoinen, puhdas ja sileä
  • sesonginmukainen
  • nykymuodinmukainen (pääsääntöisesti 2010/20-luvuilta).

Emme ota myyntiin H&M:n, Zaran, Mangon, Lindexin, Kappahlin ja vastaavien tuotteita emmekä turkiksia. Kengistä otamme vain niitä hieman spesiaaleimpia.

Varsinkin, jos olet tarjoamassa ensimmäistä kertaa, kysy aina etukäteen sähköpostilla (suositus) tai puhelimilla, olisiko tuotteillasi kysyntää Kauniissa Veerassa. Kaikkia kriteerit täyttäviäkään tuotteita emme valitettavasti pysty ottamaan vastaan, koska tilamme ovat rajalliset. Tuo näytille 1 - 10 tuotetta kerrallaan, ja mikäli mahdollista, arkipäivänä. Katso myös myyntitilin ehdot.

google-site-verification=8f-kYYzi7mo4rTY7iifBhkOHUThpkYPRXWuhKBK_XMc